RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Триває 109-й день масштабної війни: оновлена карта боїв в Україні від британської розвідки

Триває 109 доба повномасштабного вторгнення країни-терориста Росії на територію України. Російське окупаційне військо попри значні втрати продовжує наступати на сході країни, зосереджуючи всі сили на захопленні Луганської області. Водночас ЗСУ контратакують на півдні.

Міністерство оборони Великої Британії опублікувало оновлено карту боїв в Україні станом на 12 червня.

Російські окупанти штурмують Сєвєродонецьк на Луганщині та обстрілюють навколишні населені пункти з мінометів, РСЗВ, авіації. Однак українські захисники потужно тримають оборону, виснажуючи ворога та завдаючи йому серйозних втрат.

Підрозділи Збройних Сил України впродовж двох тижнів ведуть контрнаступальну діяльність на півдні країни, поступово визволяючи територію Херсонської області. Також українські військові відсунули лінію фронту на кілька кілометрів від Запоріжжя.

До того ж українці продовжують деокупацію Харківської області та виходять на ділянки держкордону України та країни-агресора Росії.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Кремль коригує військові цілі в Україні - найближчим часом окупанти посилять штурм Сєвєродонецька та підуть у наступ на Слов'янськ. Хоч країна-терорист Росія зменшила апетити, але продовжує жорстоко знищувати українців та наші землі.