RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Не вистачає холодильника та унітазу в руках: українців повеселіло фото "перемоги" в Росії

У мережі висміяли нові ідеї росіян для подарунків - фотографія сім'ї у військовій формі часів Другої світової війни з чоловіком в інвалідному візку і з улюбленими в Росії пілотками на головах, як картина на полотні.

Українці написали багато жартів на цю тему в коментарях під постом у Facebook з цією російською рекламою в інтернеті в групі "Баба і кіт".

Так, у групі виклали скрін рекламі сайту, де пропонують передруковувати фото на портрет на полотні із сім'єю у радянській військовій формі, як "ідеальний подарунок на будь-яку подію". Як приклад такої роботи опублікували фото сім'ї з двома дітьми та чоловіком в інвалідному візку. Бонусом до цієї послуги, російські промоутери пропонують "швидку доставку по Росії".

Фото: facebook.com/babaandkit

У коментарях українці з усіх боків висміяли такий екстравагантний подарунок для любителів "побєдобєсія":

"Яка чудова щаслива родина. Діточки ще з ніжками та не перетворилися на білих жигулей", "Назва картини - "палавіна музчіни лучше лади каліни"?", "Коли Господь карає, то не тільки розум забирає..,а і ноги", "Не знаете, что подарить?"- подаруйте мізки, з ними і ноги ціліші", "Ще не вистачає Z усім на лобі!", "А ще можна робити фото на пакетах", "На північну корею схоже. Там теж всі однаково одягнені", "Zавоєватєль", "Тра було на фоні холодильника. І з унітазом в руках", "Вот кто-то с горочки спустился...", "Мне кажется порою, что солдаты, с кровавых не пришедшие полей, не в землю нашу полегли когда-то, а превратились в белых жигулей", "Нанесення фото на самовар. Так воно було б доречніше і з подвійним сенсом", "Фото на пам‘ятник", "Ці подарунки наче ЗСУ безкоштовно робить…", "Є такий стиль. "Суперреалізм" називається".

Нагадаємо, 35% росіян вірять у те, що Сонце обертається навколо Землі, а не навпаки. Українська телеведуча Катерина Осадча висміяла росіян через ганебні результати опитування.