RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Чого чекати від погоди в Україні наприкінці тижня: Гідрометцентр дав невтішний прогноз

Конец літа запам'ятається українцям нещадною спекою - по всій Україні температура повітря буде вищою за 30 градусів, проте в деяких регіонах можливі дощі з грозами.

Про це свідчать дані Укргідрометцентру.

Так, у п'ятницю, 26 серпня, по всій території України переважатиме сонячна погода з невеликою хмарністю. На півдні, а також у Запорізькій області можливі невеликі дощі з грозами. У той же час температура повітря в усіх областях коливатиметься від 29 до 33 градусів.

У суботу, 27 серпня, ситуація суттєво не зміниться, і погода буде такою самою, однак у деяких північних областях стовпчики термометрів можуть піднятися до 34 градусів.

У неділю, 28 серпня, у західних та північних областях очікується сонячна погода без опадів. Температура повітря у цих регіонах становитиме 29-33 градуси. Однак іншу частину України, а саме центральні, східні та південні області накриють дощі з грозами. Втім, на температуру повітря це зовсім не вплине - вона також коливатиметься від 30 до 35 градусів.

Гідрометцентр попереджає, що 26-28 серпня у північних, центральних, Донецькій, Харківській, Волинській, Рівненській, Тернопільській, Хмельницькій, 28 серпня та Львівській областях переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Раніше ми писали, коли у Києві різко похолодає.