RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

В Україні потеплішає до +23 і підніметься атмосферний тиск: прогноз на тиждень

Наступного тижня в Україні очікуються погодні гойдалки - від похолодання з опадами до підвищення денної температури з позначкою +23.

Прогноз погоди на тиждень публікує видання "Метеоролог".

Синоптики попереджають, що наступного тижня в Україні буде нестабільна погода. Через проходження атмосферних фронтів температура повітря спочатку знизиться на 3-5 градусів. Але вже з середини тижня атмосферний тиск зростатиме, завдяки чому в деяких регіонах стовпчики термометрів піднімуться до +20...+23 градусів.

3 жовтня дощі з грозами очікуються у північних областях та на Поліссі. Вітер західний/південно-західний зі швидкістю 7-12 м/с, а містами можливі пориви до 20 метрів на секунду. Температура повітря вночі становитиме від +7 до +12, а вдень - коливатиметься до +14. У південних областях та на Приазов’ї синоптики прогнозують до +20.

Читайте також: На українців чекає дощова неділя: прогноз погоди на 2 жовтня

4 жовтня дощова та хмарна погода збережеться у північних, західних областях, в Криму, Приазов'ї та на крайньому сході України. Мінімальна температура становитиме від +5 до +12 градусів, а вдень повітря прогріється до +18.

5 жовтня невеликі дощі пройдуть лише на лівобережній частині України. Вночі стовпчики опустяться до +5...+11 градусів, а вдень температура становитиме до +15 градусів. У південних областях та Прикарпатті можливі +20 градусів.

6 жовтня через дії антициклону опадів не очікується. Вночі можливий туман з температурою повітря до +10, а вдень повітря прогріється до +20.

7 жовтня, за прогнозами синоптиків, утримається відносно тепла погода. Температура повітря вночі від +7 до +12 градусів, а вдень - до +22.

8-9 жовтня атмосферний тиск продовжить впливати на погоду в Україні. Опадів не очікується, а вдень повітря місцями прогріється до +23 градусів.

Раніше ми публікували прогноз погоди в Києві на місяць.