RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Чим порадувати дітей на святого Миколая: ідеї подарунків

На День святого Миколая, який в Україні відзначають 19 грудня, всі діти з нетерпінням чекають на подарунок під подушкою. Батьки іноді губляться у виборі сюрприза для своєї дитини, адже вибір того, що подарувати сину або доньці дуже великий. Але ж головне, щоб дитина усміхалася.

"Апостроф" розповідає, що можна подарувати дитині на День святого Миколая. Серед варіантів є й такі, що сподобаються всій сім'ї, щоб всім було весело.

Читайте також: В Україні запустили проєкт "ЄМиколай": шість кроків, як допомогти дітям у свята

Іграшки

Звичайно, що найпопулярнішим варіантом буде покласти під подушку іграшку. Для немовля підійдуть гризунці або брязкальця, або ж інтерактивні іграшки для розвитку малюка чи просто гарну м'яку іграшку. Хлопчикам можна подарувати конструктор: дерев'яний для малечі та LEGO для хлопчиків шкільного віку, а також машинку, трансформер або набір інструментів для дітей. Дівчинці можна обрати ляльку, будиночки або рольові набори за професіями.

Солодощі

Дітки чекають новорічні свята особливо завдяки тому, що знають, що на них чекає велика кількість солодощів, які батьки дозволяють їсти не так часто. Варто подбати про смакові вподобання дитини, не всі подарункові солодкі набори підійдуть кожному, тому треба уважно підібрати саме те, від чого дитина буде у захваті. Також це може бути набір імбирного печива, який можна з'їсти усією сім'єю.

Пазли

Це одна з найпопулярніших іграшок дітей будь-якого віку. Чим менший вік дитини, тим з меншою кількістю деталей треба брати пазли. Картинок для збирання величезна кількість, тому тут треба відштовхуватись від захоплень дитини.

Санки-льодянки

Санки-льодянки або “тарілки” - це пластиковий диск із ручками, який швидко ковзає горками. Такий подарунок підійде будь-якій дитині та випробувати новий "транспортний засіб" можна всією родиною, як тільки випаде сніг.

Враження

Це те, що завжди стає яскравим спогадом з дитинства, навіть коли вже дитина виростає. Для цього треба виділити весь день та присвятити його дитині. Можна піти гуляти по місту та заглянути туди, де цікаво можна провести час всією сім'єю. Або ж можна залишитися вдома та спекти печиво всім разом, влаштувати "театр тіней", пограти у "Крокодила" тощо.

Книжки

У сучасному різноманітті книжок можна знайти ту книжку, в яку ваша дитина зануриться з головою та буде потім ще її перечитувати. Це може бути класична художня література, на зразок Братів Грімм, або ж енциклопедія з безліччю картинок.

Набір для експериментів

Нове та цікаве люблять відкривати діти будь-якого віку, тому дитину може зацікавити різноманітні набори для експериментів:

  • набір для фокусника;
  • набір юного хіміка або фізика;
  • набір для археології;
  • набір із робототехніки тощо.

Настільні ігри

За настільними іграми можна весело провести час всій родині, а також дитина може грати в них зі своїми друзями. Дошкільнятам підійде навчальна та логічна настільна гра з яскравими малюнками. Пригодницькі та за мотивами улюблених мультфільмів сподобаються більш дорослим діткам.

Сучасна техніка

У сучасному світі неможливо бути без гаджетів, навіть дітям. Тому тут підійдуть навіть недорогі смартфони, як варіант першого телефону для малечі, або ж гаджети для більш дорослих дітей, які про свої вподобання обов'язково скажуть батькам.

Розмальовки

Останнім часом з'явився тренд на картини по номерах, які треба розмальовувати самостійно. Рівень складності малюнку залежить від віку дитини. Особливо такий подарунок сподобається дівчинці.

Набір для творчості

Гарним подарунком також будуть будь-які набори для творчості, великий асортимент яких можна знайти у спеціалізованих магазинах. Це може бути набори для ліплення, розвитку креативних здібностей, або ж олівці та фарби та навіть дитячі музичні інструменти. Все залежить від творчих талантів дитини.

Приємні дрібнички

Якщо жоден з варіантів не підходить, то можна також подарувати просто приємні дрібниці: цікаву футболку, теплі шкарпетки із зимовими малюнками, капці у вигляді кумедної тваринки, милий кулончик, браслет, заколку, навіть косметику, якщо вже підліток.

Раніше ми писали, на які подарунки чекають українці на День Святого Миколая в умовах відключень світла.