RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Копняк Путіну: в Україні створили кумедну антистрес-гру (відео)

В Україні з'явився мобільна антистрес-гра Kick the Pu, у якій можна вивільнити негативні емоції, відлупцювавши Путіна, Лукашенка, кадирівців або ж чмобіків.

Про це повідомили в телеграм-каналі "Клуб Kick the Pu".

Мобільна гра вже з'явилася в App Store і Google Play. Після завантаження антистрес-гри кожен може поцькувати та покепкувати з російського й білоруського диктаторів, а також їхніх "підданих". Гравці мають на вибір декілька видів зброї - ніж, автомат, граната та гранатомет.

Читайте також: Навчання під час блекауту: в Україні створили унікальний додаток для школи

Граючи в Kick the Pu, кожен гравець робить добру справу - допомагає військовим. У безплатній версії гри є реклама, більшу частину доходів від якої відправлять на підтримку ЗСУ. А за 99 центів можна придбати преміум версію гри, всі гроші від якої також підуть на лікування бійців. Звіти про відправлення коштів будуть опубліковані в телеграм-каналі "Клуб Kick the Pu".

В очікуванні нашестя російських ботів і кібератак ФСБ РФ на гру розробники радять усім охочим завантажити Kick the Pu, оскільки скоро вона може стати недоступна через атаки ботів. Якщо завантажити гру на свій гаджет зараз, то в неї можна буде грати навіть тоді, коли її видалять з магазинів.

"По-перше, через фрустрацію, як прояв накопиченої агресії у гравця на ворога, негативні емоції вивільняються на доступний вже віртуальний об’єкт гри. Важливо, що гравець відчуває себе впливовим у взаємодії з ворогом, тобто контролює свої емоції через опцію самому обирати персонажа, що максимально відповідає його образу накопиченої агресії. По-друге, через фізичну взаємодію, що знижує рівень стресу вже звичним способом підключення тіла (стрімке натискання кнопок для якнайшвидшого "завдавання удару" ворогу). А також через перефокус від внутрішнього на зовнішнє. Під час гри ми переносимо в безпечний простір всю накопичену злість на ворога, що вже переповнює зсередини. У такий спосіб ми звільняємо місце відчуттям, що зцілюють, вже не пов’язаним з грою, а також потрібним емоціям перемоги над ворогом, що тільки посилюють впливову позицію сили в ситуації, що склалася", - додала психологиня Ірина Тарасова з Центру соціально-психологічної підтримки та реабілітації "Therapy of win".

Раніше "Апостроф" повідомляв, як зберегти заряд батареї телефона на морозі.