RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Шість найкращих хрещенських ворожінь на удачу та багатство

У ніч із 18 на 19 січня дівчата традиційно збираються на ворожіння. Саме на Водохреща можна отримати відповідь на всі питання свого фінансового добробуту.

Про найпопулярніші варіанти ворожіння повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Чому не можна купатися на Водохреща: пояснення від ПЦУ

Спосіб №1 - з використанням грошей

Подібні ворожіння проводять для того, щоб дізнатися, чи стане людина багата цього року, чи ні. Перед цим рекомендовано сходити до церкви та не розмовляти ні з ким на добу.

Слід підготувати такі атрибути: три непрозорі миски; кілька монет; грошову купюру; свічки.

Цей спосіб ворожіння проводять так: У кімнаті вимикають світло і запалюють свічки. Людина, для якої проводиться ритуал, має вийти з кімнати. Троє помічників кладуть під першу чашу дрібницю, під другу зім'яту банкноту, а третя має залишитися порожньою. Помічники стукають тричі у двері, щоб той, хто ворожить повернувся назад. Людина повертається до кімнати і має вибрати якусь миску. Залежно від того, що опинилося під нею, розшифровується у відповідь ворожіння.

Якщо миска порожня, то жодних змін у фінансовому становищі цього року не буде.

Якщо під нею є копійки, то чекає гарний прибуток і успіх у грошових питаннях.

Якщо буде зім'ята банкнота, то можливі втрати та збитки. У цьому випадку не рекомендують проводити жодних ризикових фінансових операцій.

Спосіб №2 – на святій воді

Святу воду треба принести з храму, вона має сім днів простояти у темному кутку перед проведенням церемонії.

Предмети, які знадобляться: прозора або біла склянка; свята вода. Усі маніпуляції потрібно робити перед сном.

Проводиться ритуал так: У кімнаті нікого не повинно бути, окрім того, хто ворожить. Опівночі склянку потрібно наповнити та поставити на підвіконня під світло місяця. На водохресну воду на багатство треба прочитати такі слова змови: "Вода - мати наша, благо всім людям дарує! Усі її п'ють, кожен обожнює. Багато у морях, річках, океанах. Тут у склянці знаходиться, повно до краю, нехай і грошей буде стільки ж: з понеділка до тижня, та щоб їм не переводитись! Амінь". Потім треба лягти спати і ні про що не думати. Вранці необхідно перевірити, чи впало щось у склянку з рідиною. Якщо там виявилася волосинка, листочок або якесь сміття, рік буде благополучним у фінансовому плані.

Спосіб №3 - на гральних картах

Перед святом - слушний час для ворожіння на гроші. Цей варіант хрещенського ворожіння на гроші, покаже, чи буде в житті того, хто ворожить багатство, як складеться його фінансове благополуччя. Обряд проводиться за допомогою гральних карт опівночі, у повній тиші.

Порядок дій: Треба взяти в ліву руку колоду та потримати десять хвилин. Перемішати карти між собою і розкласти сорочками вгору, розділивши навпіл колоду. Одну частину покласти праворуч, а другу ліворуч. Карти, що опинилися зліва, можна прибрати. Карти з правого боку взяти, перемішати та викладати по 2 карти на стіл.

Необхідно відстежити попарні карти, наприклад дві дами або два тузи. Їх потрібно відкласти убік, вони є відповіддю на поставлене запитання. Тлумачення пар, що збіглися: шістки - людина може розбагатіти, але шлях до заповітної мети буде довгим; сімки - у цьому випадку гроші прийдуть від вдалого випадку; вісімка - фінансовий успіх принесуть ділові переговори, виступи публічного характеру, все те, що пов'язане з ораторським мистецтвом; дев'ятки - людина розбагатіє, якщо буде мотивована другою половиною; десятка - гроші прийдуть від азартних ігор чи ставок; валети - матеріальне благополуччя буде пов'язане з дітьми; дама - багатство заробляється своїми зусиллями; королі - заробити гроші допоможе чоловік; тузи - обіцяють незліченне багатство, яке забезпечить того, хто ворожить на все життя. Якщо парних карт не було, то фінансовий успіх у найближчому майбутньому не передбачається.

Спосіб №4 - за допомогою дзеркала та свічок

На 19 січня треба взяти дзеркало та дві свічки. Магічний обряд проводиться наступним чином: Увечері беруть п'ять дзеркал та п'ять стрічок різного кольору (червоного, синього, зеленого, жовтого, коричневого, білого). Той, хто ворожить, повинен бути в кімнаті один. Кожне із дзеркал потрібно перев'язати стрічкою.

Потім необхідно сказати слова: "Ісус Христос, надія і опора, Пресвята Діва Марія по небу разом йшли, мішки із золотом несли. Мішки розв'язалися, гроші впали, рабові Божому (ім'я ворожого) на голову впали. Додому приніс, свічки запалив, прочитав молитву. Полум'я гори, багатство росте. Нехай буде так. Амінь". Прибрати дзеркала в коробку чи ящик і поставити під ліжко. Там вони мають простояти вечір і кінець свят (ніч). З ранку необхідно, не дивлячись, взяти коробку та дістати будь-яке дзеркало. Колір стрічки, якою воно обв'язане, стане відповіддю на запитання. Значення кольорів: червоний - фінансова допомога прийде від коханого чи коханої; синій - незабаром варто очікувати підвищення кар'єрними сходами; зелена людина розбагатіє завдяки спадщині; жовтий - можливий виграш у лотерею; коричневий - будуть грошові втрати та необдумані витрати; білий – фінансове становище буде стабільним.

Спосіб №5 - за допомогою карт Таро

Для цього у ніч на 19 січня треба взяти колоду карт Таро та зробити розклад на чотири карти. Перша повинна розташовуватись по центру, друга над нею, третя зліва від першої, а четверта справа. Значення карт: Карта №1 покаже причини та події, що призвели до погіршення у фінансовій сфері. №2 - це відповідь на питання, що може допомогти у вирішенні матеріальних труднощів. №3 вказує на якості, які необхідно звернути увагу, щоб вибратися з грошової прірви. Карта під №4 показує вихід із проблем із грошима. Після проведення магічного ритуалу потрібно одразу лягти спати, не думаючи про матеріальні цінності. Вночі може наснитися сон, в якому докладно будуть викладені дії, що потрібно робити для фінансового добробуту.

Спосіб №6 – за допомогою карт Таро (онлайн)

В інтернеті є багато різних варіантів гадання на картах Таро.

Як повідомляв "Апостроф", 19 січня Українська Православна Церква проведе службу в Успенському соборі Києво-Печерської Лаври.