RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

З першим днем ​​весни! Зворушливі смс та музичні листівки

Завтра - перший день весняної пори, яку українці чекали особливо сильно, зважаючи на надскладну зиму. Тому прихід весни є істинно справжнім святом.

"Апостроф" зібрав найбільш зворушливі привітання зі святом весни для привітання рідних, близьких та знайомих.

Привітання в смс та музичних листівках

Читайте також: Прикольні листівки та меми про останній день зими

***

Вітаю з першим днем весни, з настанням пори мрій і солодкого томління душі. Бажаю, щоб спів птахів і дзюрчання весняних струмків надихало на любов і радість, щоб перші квіти і ніжні промені сонця наповнювали серце щастям, а життя - чарами.

***

Нарешті ми дочекалися початку весни. Всіх вітаю з її першим днем! Це пора оновлення, пора перших весняних квіточок. Нехай всі холодні деньки залишаться позаду, а попереду нас чекає море свят і радощів. Бажаю всім отримувати більше енергії і позитивного заряду. Радійте всьому тому, що вас оточує, і ви отримаєте все найкраще.

***

З першим весняним днем! Нехай нарешті розтануть сніги і зникнуть морози. Нехай у Вашому житті буде більше сонячних днів. Нехай посмішки і яскраві квіти принесуть у Ваше життя щастя і радість.

***

З першим днем весни! Нехай у Вашому житті все розпускається і розквітає, нехай кожна мить наповниться терпким весняним ароматом легкості і душевної свободи. Нехай із зародженням весни і у Вас всередині зароджується натхнення. Бажаю позитивних емоцій, приємних зустрічей і море щастя!

***

З першим днем весни! З пробудженням природи від сну! Нехай день сьогодні буде сонячним для кожного з нас. Нехай душу зігрівають красиві, добрі вчинки, близькі дарують ніжність і турботу, на роботі розуміють і цінують, і життя ваше разом з природою стає яскравіше і красивіше з кожним днем!

***

Вітаємо Вас з настанням самої юної, світлої і радісної пори року – весни! Нехай у ваших душах завжди буде тепло, світло і оптимізм.

***

Вітаю Вас з настанням довгоочікуваної весни, що несе в собі нові надії, мрії, цілі і плани. Нехай весняний вітер змін увірветься в Вашу долю щасливою ознакою майбутнього виконання бажань і щастя.

***

Ура, прийшла весна і я сердечно вітаю тебе з першим її днем. Бажаю зробити перезавантаження і відчути себе вільною щасливою людиною, якій все під силу, яка готовий домагатися всього, про що мріє. Нехай ця весна пробудить в тобі ніжність, закоханість і натхнення.

***

Від чистого серця вітаю з першим днем весни, з часом натхнення і закоханості, з добрим часом творчості і красивих вчинків. Бажаю зустріти цю весну з красивими мріями і надіями, бажаю відчути себе по-справжньому щасливою людиною, бажаю віддатися почуттям і позитивним емоціям, бажаю наповнити цей світ неймовірною красою і добротою своєї душі.

***

Від щирого серця вітаємо Вас з початком весни! Нехай відігріються серця від зимової холоднечі, нехай разом з першими променями сонечка в Ваш будинок загляне радість і тепло. Бажаємо нових вражень, спілкування з друзями, позитиву і масу задоволення.

***

Вітаю з першим весняним днем! Нехай разом із зимою піде негода з Вашого життя, поступившись місцем свіжому вітру змін. Нехай любов і ніжність розпускаються в душі, як перші весняні квіти, і кожен день дарує щось нове і незвичайне!

***

Вітаю з першим днем весни! Бажаю, щоб в будь-яку погоду на душі було тепло і ясно, нехай березнева навіженість п’янить душу і веселить серце. Бажаю любові, щастя і найкращої людини поруч. Нехай посмішка розтопить останній зимовий сніг і змусить світ посміхнутися у відповідь!

***

Вітаю з першим днем весни і бажаю зустріти свіжий березень, а потім і зелений квітень, а потім і солодкий травень з натхненням серця, з відрадою душі, з неймовірним відчуттям щастя і ніжності, краси і блаженства. Нехай ця весна буде казковою і прекрасною, нехай вона подарує тобі мрію, закоханість, удачу і диво.

***

У повітрі відчувається тепло, воно стало таким легким і ароматним, а все тому, що сьогодні перший день весни! Нехай цей день принесе нові емоції, яскраві фарби, аромати щастя і кольору радості, а нові звершення і відкриття розпускаються, як ніжний бутон квітки.

Раніше "Апостроф" повідомляв, коли Українська Греко-Католицька Церква (УГКЦ) перейде на новий календар.