RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Частину України накриють сильні зливи: дата та карта погоди

В Україні протягом тижня очікується мокра, але тепла погода. Час від часу йтиме мокрий сніг або невеликий дощ, тоді як стовпчик термометра вдень підніматиметься до +15 градусів. Особливо сильні опади накриють країну у суботу, 11 березня.

Про це свідчить прогноз метеосайту Ventusky.com.

Так, вдень 11 березня дощі пройдуть практично по всій Україні, окрім східних, Харківської та Сумської, Рівненської та Чернівецької областей. Особливо сильні зливи очікуються у Київській, Черкаській, Миколаївській областях. На Закарпатті прогнозується сніг.

Опади на карті позначені синім кольором, сильні опади – помаранчевим. Крапками позначений сніг

Читайте також: Не весна, а щось схоже на літо: в Україні різко потеплішає до 22 градусів

До вечора у суботу дощі охоплять і схід України, сухо буде лише у Житомирській та Одеській областях. Сніг можливий у Львівській та Рівненській областях.

Як повідомляв "Апостроф", синоптик "Укргідрометцентру" Наталія Птуха поділилася прогнозом, що весна цього року в цілому буде теплою, але потепління прийде пізніше – метеорологічна весна настане у другій декаді березня. За її словами, у березні середньомісячна температура очікується на рівні 2-7 градусів зі знаком "плюс" по всій території України, що на 2 градуси вище за норму.