RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

Ти ніжна і прекрасна, як цей березневий день: яскраві листівки на 8 березня

Особливих традицій святкування 8 березня в світі немає, але цей день ніколи не обходиться без приємних сюрпризів для дівчат та жінок.

Про це пише ресурс blog.eva, який приготував кілька яскравих листівок та романтичних й душевних привітань зі святом, сподіваючись, що вони зможуть передати всю любов і вдячність тим, для кого вони призначені.

Читайте: Яскраві привітання з 8 Березня 2023 року у прозі та віршах

У цей прекрасний весняний день бажаю тобі знаходити свої думки і мрії в тиші, силу і красу творення в близьких, радість існування в навколишньому світі, велич натхнення в кольорах, смаках і ароматах, а любов в собі. З 8 березня, люба!

***

Ти ніжна і прекрасна, як цей березневий день. Хочу підхопити тебе на руки і закружити в пристрасному танці, як легкий весняний вітер кружляє невагомі пелюстки перших квітів. Вітаю тебе з 8 березня, кохана!

***

Березень дістав срібну монетку. Тепер вона йому знадобиться. До квітникаря березень побіг, щоб купити букет до жіночого дня. У будь-який час, в будь-якому місці, нехай вам буде добре в житті. Нехай удача дарує вам все, про що мріє серце. У цей день березневий вітер облетів усе місто із святковим настроєм. Він заскочив у квітковий магазин і купив букет з тисячі тюльпанів. А на автобусній зупинці вітер зупинився і подарував кожній жінці по квітці! Зі святом весни!

***

Дорога коліжанко, вітаю тебе з Міжнародним жіночим днем! Залишайся такою ж неймовірно веселою, дотепною і щасливою, як завжди. Міцно обійму тебе при зустрічі та подарую тисячі добрих, щирих та радісних слів, на які ти заслуговуєш більше за будь-кого!

***

З нагоди Жіночого дня, бажаємо кожній з вас, щоб життя було насиченим і цікавим, як розмальовка, яку потрібно розфарбувати. Щоб кожен день супроводжувався співом птахів, що співають для жінок, як для квітів, які щойно розпустилися. Нехай з кожним променем сонця на обличчі зявлятиметься посмішка! Зустрічайте з радістю новий день, даруйте свою любов і будьте навзаєм коханими!

***

Чуєш дзвінкий пташиний спів, відчуваєш свіжий теплий вітерець? Весна прийшла і принесла із собою чудове свято 8 березня! Вітаю тебе з жіночим днем, бажаю щастя, натхнення і жаги до нових звершень. Нехай кожен твій день буде таким саме радісним і теплим, як сьогоднішній.

***

Мила матуся, з 8 березня! Ти все моє життя даруєш мені світло радості, ніжність та спокій. Нехай весняне сонечко світить тобі ясно і зігріває кожен твій день. Будь здоровою, сильною, завжди усміхненою. Люблю тебе і міцно обіймаю!

***

Моя безцінна бабуся! Вітаю тебе зі святом весни! Хочу подякувати за твоє велике серце, уважність, з якою ти завжди ставишся до мене. Бажаю тобі чудового самопочуття, гарного настрою і великої радості, щоб ці почуття сповнювали тебе щодня!

***

Рідна моя сестричко, я люблю тебе в усіх Всесвітах і вітаю з жіночим днем! Посміхайся, радій, живи повним життям і завжди пам’ятай, як ти для мене важлива. Мої тобі найміцніші обійми та найпалкіші поцілунки в цей прекрасне весняне свято!

***

Люба подружко, ти знаєш, як сильно ціную нашу дружбу і спогади, які нас пов’язують вже стільки років, що й не злічити. Що б я без тебе робила? Ти — сонечко у моєму віконці, яке осяює мене своєю посмішкою навіть у найпохмуріші дні. Ти — моя надійна підтримка і, я сподіваюся, що це взаємно. З 8 березня тебе, моя дорога дівчинко!

Нагадаємо, раніше ми публікували найкращі тости до 8 Березня для сімейного та дружнього застілля.