RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

З Днем ангела, Ірино! Вітання з іменинами у картинках та прозі

У суботу, 29 квітня, жінки та дівчата з ім'ям Ірина відзначають День ангела - цього дня варто обов'язково привітати знайомих, рідних та близьких, хто носить це ім'я.

"Апостроф" зробив добірку привітань у картинках та прозі.

Читайте також: З Днем доньки! Зворушливі музичні привітання зі святом

Привітання в прозі:

***

Іро, улюблена наша пташко! Бажаємо, щоб твій політ у величезному і світлому небі життя, завжди був легким і чистим. Бажаємо, щоб ти завжди знаходила вихід для своєї енергії, направляла в правильному керунку і домагалася цим величезних результатів. Бажаємо простого жіночого щастя, в якому буде любов, взаємність, підтримка і розуміння.

***

День ангела – день особливий! Сьогодні свято – іменини Ірини! Вітаємо від щирого серця і бажаємо тільки радісних миттєвостей, виконання всіх побажань і великої любові. Щоб ангел-хранитель оберігав кожну хвилину і приносив на крильці лише щастя. Будь завжди мила, гарна, енергійна, сильна, кохана – щодня і завжди. З днем ангела, Ірино!

***

Ірочка, я тебе вітаю і хочу побажати, щоб ти при будь-якій погоді й будь-якій ситуації життя була чудовою, милою, доброю, неповторною і чарівною. Нехай серце твоє наповнює світле кохання, а душа нехай ширяє в хмарах щастя та удачі!

***

Чарівна Іринко, вітаю тебе, красуня. Бажаю з кожним днем розквітати пишним цвітом, бажаю завжди брати від життя все найкраще. Будь щаслива, Ірочка, люба, талановита, прекрасна і неповторна. Бажаю тобі великого успіху у всьому і вічної гармонії всередині тебе!

Привітання в картинках:

Раніше ми публікували яскраві листівки, вірші та вітання у прозі до Дня доньки.

  • Вас може зацікавити:

Чи буде в Україні реформа церковного календаря: озвучено відповідь

Всеукраїнський день психолога 2023: поздоровлення у прозі, картинках та віршах

З днем брата та сестри! Відеолистівки та гарні привітання своїми словами