Під час війни люди нерідко запитують себе: як продовжити термін придатності продуктів. Навіть при дотриманні умов зберігання молоко може скисати дуже швидко, але є простий спосіб забути про цю проблему.
"Апостроф" ділиться порадою, як уберегти молоко від скисання.
Читайте також: Солоні огірки пліснявіють у банку: як цього уникнути і врятувати консервацію
Фермерське молоко
Зберігати це молоко можна лише після кип'ятіння. Крім того, перед цим можна додати трохи цукру. Як альтернативу - використовуйте сіль та соду, але їх додавати потрібно вже в момент термічної обробки.
Магазинне молоко
Магазинне молоко не рекомендується зберігати на полицях із високою температурою. Також краще не залишати його на дверцятах холодильника. А ось у саму пляшку можна покласти... вимитий лист хріну. Досить незвичайний, але дуже ефективний метод. Схожий ефект має і м'ята, але її обов'язково потрібно добре вимити перед тим, як відправити в упаковку.
Нагадаємо, раніше "Апостроф" ділився розумним методом із сіллю, який допоможе довго зберігати часник у домашніх умовах.
Вас також може зацікавити:
Як зберігати огірки, щоб довше залишалися свіжими: поради та лайфхаки
Як зберігати часник, щоб був свіжим до нового врожаю: поради досвідчених городників
Готуємося до нового блекауту: список речей, якими потрібно запастись влітку