RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

"Це про кожного з нас": в мережу виклали емоційний ролик до Дня Незалежності

До Дня незалежності України вийшла кіноробота щодо важливості внеску кожного і кожної у наближення перемоги в російсько-українській війні. Ця робота - відповідь митців на суспільні дискусії щодо достатності чи недостатності допомоги фронту, порівняння внеску різних людей у спільну перемогу та про т.зв. провину вцілілого.

Автор ідеї та режисер роботи - Артур Лерман - режисер фільмів "Область героїв" та "Перший код". Зйомка ролику стала можливою завдяки підтримці компанії Autostrada та її засновнику та власнику Максиму Шкілю. Оператор - постановник - Євген Усанов. Команда продюсерів - Юлія Васильєва та Ольга Дьома.

У фокусі ролику - військові, дорожні будівельники та жінка, що виховує маленьку дитину та чекає з фронту свого чоловіка. Автори через ці образи зображують різних людей, кожен з яких робить свою справу - воює, будує, виховує дитину.

Для авторів було важливим, аби за хвилину кожен впізнав у відео себе і зрозумів, що воювати, віддано працювати, волонтерити, надавати робочі місця, сплачувати податки, працювати на інфополі, вивезти свою дитину у безпечне місце - це участь кожного і кожної у війні. І це все внесок у спільну Перемогу.

"Ідея нашого ролику з Autostrada - кожен з нас робить свою справу. Справа кожного з нас важлива. Ми діємо як єдиний механізм, підхоплюючи і продовжуючи дії і завдання один одного".

Максим Шкіль, засновник та CEO холдингу MS Capital, до якого входить Autostrada зазначив, що Перемога у війні - це справа кожного і кожної. І що ми маємо кожен на своєму місці має робити те, що вміє робити найкраще. Щодня перевершуючи себе задля Перемоги і справжньої Незалежності.

"Усе, що ми з вами робимо, має мірятись єдиним критерієм: як це наближає Перемогу", - наголосив Шкіль.

З початку повномасштабного вторгнення Autostrada системно допомагає Збройним Силам України. На допомогу ЗСУ виділено понад 1 млрд грн. Максим Шкіль контролює аспекти закупівлі обладнання для ЗСУ та надає перевагу безпосередній допомозі військовим та виділенню коштів на те, що найближчим часом поїде на фронт. Компанія закриває майже всі потреби Патронатної служби Азову, яка займається лікуванням та реабілітацією захисників Азовсталі та Маріуполя, поранених бійців з Бахмуту. Понад 2500 бійців уже пройшли лікування. За перший рік повномасштабного вторгнення компанія Autostrada сплатила понад 1 млрд грн податків.