RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Оприлюднено докази купівлі ресторану в Каннах чоловіком голови Харківської облради Тетяни Єгорової-Луценко - документ

Чоловік голови Харківської облради Тетяни Єгорової-Луценко Віталій Луценко володіє 100% права власності ресторану MIDI AU SOLEIL, що розташований у м. Канни Французької Республіки.

Про це йдеться у витягу з Національного реєстру підприємств Франції.

Згідно з документом, ресторан MIDI AU SOLEIL є у повній власності громадянина України Віталія Луценко. При цьому країною його проживання вказана Франція.

Ця ж інформація підтверджується в Реєстрі фактичних бенефіціарних власників. В документі зазначено, 100% MIDI AU SOLEIL є "у прямому володінні повною власністю" Віталія Луценка. Також документи підтверджують, що Віталій Луценко є президентом компанії MIDI AU SOLEIL.

Раніше, коментуючи ситуацію Єгорова-Луценко та заступник голови Харківської ОВА Олександр Скакун, заперечували, що ресторан придбаний Віталієм Луценком, хоча в документах зафіксовано, що мова йде про 100% права власності.

До цього у ЗМІ з'явилася інформація, що в жовтні 2022 чоловік голови Харківської облради Тетяни Єгорової-Луценко Віталій Луценко на службовому авто Харківської облради виїхав за межі України нібито для укладання угоди про купівлю бізнесу у Франції. За кермом службового авто, в якому пересувався Віталій Луценко перебував водій голови облради Валерій Ключко. Водій перетнув державний кордон в статусі волонтера оскільки попередньо був внесений до системи "Шлях". Як підтвердили в Харківській ОВА Валерій Ключко тричі вносився в систему "Шлях" для виїзду за кордон.

Крім того, у французьких реєстрах міститься інформація, що Віталій Луценко є резидентом Франції та володіє також квартирами у країні та нічним клубом No Name у м. Ніцца.

Напередодні стало відомо, що Нацагентство з запобігання корупції розпочало перевірку щодо можливих правопорушень антикорупційного законодавства Тетяною Єгоровою-Луценко та моніторінг способу її життя.