RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Секс-символ СБУ Артем Дехтяренко одружився: хто його обраниця, фото

Речник Служби безпеки України Артем Дехтяренко, якого українки вважають так званним "секс-символом" СБУ, одружився на телеведучій Анастасії Норіциній. Він показав фото з розпису, який проходив у Міністерстві юстиції.

Відповідні світлини Дехтяренко опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також: Ахтем Сеітаблаєв покликав заміж молоду кохану: фото щасливої пари

"До цієї миті я шукав тебе все життя, щоб бути поруч з тобою решту свого життя. Разом за будь-яких обставин! І у час війни, і в день нашої Перемоги!", - написав він.

На розписі був присутнім міністр юстиції Денис Малюська.

Речник СБУ одягнув на церемонію військову форму, а наречена - сукню-вишиванку, яку доповнила букетом з квітками бавовни. Саме весілля відбулося 14 жовтня, на день народження Норіциної.

Фото: facebook.com/art.denko

Фото: facebook.com/art.denko

Фото: facebook.com/art.denko

Фото: facebook.com/art.denko


Що відомо про Дехтяренка та його дружину

Анастасія Норіцина - ведуча прямих етерів "24 Каналу", авторка проєкту "Лицеміри" про сім'ї "російських еліт", які "жирують" під час повномасштабної війни та авторка і ведуча програми "Обережно! ЗОМБОЯЩИК", де викриває російські фейки їхньої пропаганди, аби протидіяти дезінформації.

Норіцина починала свою кар'єру телеведучої на проросійському каналі "112 Україна", але звільнилася, коли почастішали згадки про "ОПЗЖ" та Віктора Медведчука. Пізніше вона працювала на Апостроф ТВ.

Артем Дехтяренко теж раніше працював в онлайн-виданні "Апостроф", але в інші роки, ніж його дружина. Артем писав для видання у 2014-2016 роках, а Анастасія працювала на Апостроф ТВ у 2020-2022 роках.

Дехтяренко починав з "Коммерсантъ-Украина", а після "Апострофа" у 2016 році працював у пресслужбі Секретаріату Кабміну та офісі прем’єр-міністра Володимира Гройсмана. У 2019 році обійняв посаду радника з питань медіа, комунікації реформ та PR міністерки соціальної політики України Юлії Соколовської. Після чого працював в уряді Дениса Шмигаля, а саме у МОЗ.

Нагадаємо, астрологи розповідали, коли найкраще планувати весілля та одруження закоханим у 2024 році.

  • Вас може зацікавити:

Неймовірна краса: учасник Kalush Orchestra повінчався з дівчиною в традиційному українському вбранні

Знайшли кохання не з першого разу: хто з українських зірок найчастіше розлучався

Справжня любов: мережу розчулили кадри весілля українського сапера, який втратив зір на війні