Лайм

Ахтем Сеітаблаєв покликав заміж молоду кохану: фото щасливої пари

Режисер одружується втретє

Український актор, режисер і військовослужбовець Ахтем Сеітаблаєв знову одружується. Його обраницею стала колишня співробітниця консульського відділу посольства України у Білорусі Мар'яна Боцвінюк. Дівчина буде вже третьою дружиною 50-річного артиста, який нещодавно став дідусем.

Читайте також: Ніколи не пізно кохати: зірки, які знайшли особисте щастя після 50 років.

Уродженець Криму зробив пропозицію коханій, яка набагато молодша за нього, і повідомив про заручини в Instagram. Сеітаблаєв опублікував щасливе фото, на якому вказує на каблучку. "Від Криму до Карпат. Так", - лаконічно підписав він публікацію.

Фото: instagram.com/seitablaiev

Ахтем Сеітаблаєв був двічі одружений. Від першої коханої у нього є троє дітей - старша донька Назли у січні 2023-го народила первістка, зробивши свого знаменитого батька дідусем.

Друга дружина актора – кінопродюсерка Іванна Дядюра, з якою він працював над своїми картинами. У цьому шлюбі народилася дочка Софіє. Подружжя розлучилося у 2021 році після 10 років спільного життя.

"Це досить емоційний момент у житті кожної людини. Непростий момент. Особливо, коли до цього мають відношення діти. Ніколи не можеш бути готовим, до того, що закінчуються почуття, - розповідав Ахтем про своє друге розлучення. - Я сподіваюся, ми залишимося хорошими друзями. І так само будемо тримати в полі зору один одного і при необхідності допомагати. Ми з Іванною справді зробили багато, починаючи з телевізійних фільмів, закінчуючи "Хайтарма" та "Кіборги". Співпраця теж додала, скажімо, до кейсу своїх важелів".

Фото: Телеканал "Україна"

З новою коханою Сеітаблаєв вперше з'явився на публіці у червні 2023 року на допрем'єрному показі фільму "Рашизм. Історія хвороби". Подробиць знайомства актор не розкривав, лише стримано коментував, що радий новим стосункам.

Фото: instagram.com/seitablaiev

Раніше учасник Kalush Orchestra одружився з дівчиною у традиційному українському вбранні.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Переможці "Євробачення-2024" Nemo заспівали українською "Teresa & Maria": яскраве відео

Nemo разом з alyona alyona і Jerry Heil заспівали українською пісню Teresa & Maria - відео та реакція співачок

"Євробачення 2023", яке проходило у Британії від імені України, отримало премію BAFTA TV

Євробачення 2023, яке було у Британії від імені України, здобуло премію BAFTA у номінації Найкраще шоу у прямому ефірі

Олена Зеленська відвідала Белград: подробиці візиту та образ першої леді

Зеленська разом із Кулебою відправилася з робочою поїздкою у Белград - яка ціль візиту та як виглядала перша леді