Господині розповіли про дивовижно вишуканий і простий рецепт салату з моркви до Новорічного столу. Справа - у правильному розрахунку інгредієнтів.
Про це розповідає "Апостроф".
Читайте також: Як самостійно засолити червону рибу на Новий рік: за цим рецептом вона виходить дуже смачною
Ідеальний салат на Новий рік
За їхніми словами, у приготуванні до святкового столу важлива не тільки висока якість смаку страв, а й швидкість приготування. Одним із таких представників є салат із моркви з крабовими паличками.
Важливо правильно розрахувати кількість інгредієнтів. Так страва буде апетитна, а смак збалансований і приємний.
Для цього потрібно:
- крабові палички – 200 г;
- яйця – 3 шт.;
- твердий сир – 100 г;
- зелена цибуля та кріп - 1 пучок;
- часник – 1 зубчик;
- морква по-корейськи – 200 г;
- майонез – за смаком.
Деталі приготування:
Потрібно круто зварити та нарізати яйця.
Далі взяти сир та крабові палички, натерти на тертці.
Зубчик часнику пропустити через прес.
Після цього усі компоненти необхідно змішати з морквою у глибокій мисці.
Перед подачею до святкового столу необхідно додати соус та зелень, яка надасть свіжості смаку.
Також за бажанням можна додати до салату консервовану кукурудзу.
Раніше ми розповіли, як приготувати легкі тарталетки із сиром та червоною рибою.
- Вас також може зацікавити:
Як смачно запекти сьомгу у духовці на Новий рік: простий рецепт
Нетрадиційний салат олів'є: як приготувати його по-новому з тунцем і без майонезу
Класичний торт на Новий рік: як приготувати ніжний "Наполеон" із заварним кремом