RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Другий Новий рік під час великої війни: топ доречних побажань

Напередодні Нового 2024 року слід спробувати залишити негаразди у минулому, і зустріти Рік Дракона зі світлими надіями на майбутнє.

Також не завадить привітати рідних, і якщо вигадувати щось самому не вистачає часу – можна скористатися одним з привітань у добірці.

Вітання в прозі

    · Нехай ваші оселі будуть наповнені теплим родинним затишком. Бажаємо, щоб на свята вся сім'я зібралася разом. Здоров'я, злагоди, віри і добра!

    · Нехай у цей рік в наших календарях з'явиться День Перемоги!Любові, натхнення, здійснення бажань і щасливих моментів. Нехай всі рідні та близькі будуть поряд. Зі святом!

    · Бажаю не втрачати віру! Нехай кожен день дарує посмішки і гарний настрій. Наступний рік ми всі маємо зустріти у злагоді і мирі. З Новим роком!

    · Нехай всі 365 днів Нового року будуть наповнені радісними новинами. Міцних обіймів, веселих розмов, теплих свят. Не втрачайте оптимізму! Нехай у Новому році вас супроводжуватиме успіх. Кар'єрного зростання, фінансової стабільності і впевненості! З Новим роком!

    · Наснаги, впевненості, здоров'я, успішних злетів і кохання. Хай ваше життя буде сповненим процвітання! Нехай все втрачене повернеться стократ. Щастя вам у Новому році!

    · Нехай вас супроводжують безхмарні дні, нехай втіляться всі побажання, щирість і посмішки не тікають з вашої оселі. Благополуччя в житті та душевної гармонії. З Новим роком!

Вітання у віршах

Нехай всі біди відступають,

Забуті мрії оживають.

Нехай прийдешній Новий рік

Здоров'я принесе на вік!

***

Куранти б'ють, годинник поспішає,

І віра в перемогу не згасає.

Нехай в одну зійдуться всі дороги

На перехрестя миру й перемоги!

***

Ми ялинку прикрашали,

З кухні пахли пироги.

Свічечки на гілки стали

Аж до зіроньки з фольги!

Сніг пушинками кружляє,

Біле міряє шитво.

Раз на рік таке буває:

Свято! Сніг! Зима! Різдво

(с) Іван Франко

Раніше ми писали, в якому кольорі зустрічати Новий рік-2024.