RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

"Найтупіше, що я колись чув": пропагандист Карлсон висміяв власне інтерв’ю з Путіним

Скандальний американський ведучий Такер Карлсон висміяв заяви російського президента Володимира Путіна, у якого раніше взяв інтерв'ю, про наявність нацистів в Україні.

Про це йдеться у подкасті "Lex Fridman" американського журналіста Лекса Фрідмана.

Читайте також: Гол у свої ворота: чого досяг Путін від Карлсона

Карлсон поділився своїми враженнями від інтерв’ю з Путіним, визнавши, що російська влада прагне демонізувати громадян України, називаючи їх нацистами. Він заявив, що це "найтупіше твердження, яке коли-небудь довелося чути". На його думку, це інструмент для того, щоб назвати людей "злом".

"Я думаю, це найтупіше, що я коли-небудь чув. Я так і не зрозумів, що це означає. Денацифікація? Я сам антинацист, але не існує жодного нацистського руху у 2024 році. Це просто спосіб назвати людей злом. Називати їх (ред. українців) нацистами, це якось по-дитячому", - сказав він.

Також журналіст визнав, що цей уривок розмови з російським диктатором йому не сподобався, адже Путін прагнув очорнити Україну. Водночас наголосив, що під час розмови з російським президентом у нього виникло враження, що той вірить у власні твердження.

Нагадаємо, американський пропагандист Таккер Карлсон опублікував інтерв'ю з президентом Росії Володимиром Путіним, в якому останній заявив, що Україну вигадали поляки.

  • Вас також може зацікавити:

Кремль зібрався "денацифікувати" власну республіку: жорстка кампанія вже почалася

Башкирський бунт: до чого призведуть протести в російській глибинці

Чи буде посилення репресій? Експерт розповів, чого чекати на Росію після протестів башкирів