RU  UA  EN

Вівторок, 5 листопада
  • НБУ:USD 41.00
  • НБУ:EUR 44.35
НБУ:USD  41.00
Суспільство

Новини

5 листопада

4 листопада

Всі новини

Ви могли про це не знати: лайфхак з правильного варіння яєць

Господині розповіли про чергові секрети з приготування їжі. Цього разу поділилися важливими порадами з правильного варіння яєць.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Вийдуть смачними і хрусткими: рецепт приготування чебуреків на кефірі

Як правильно варити яйця

За їхніми словами, багато хто звик ставитися до варіння яєць несерйозно, вважаючи це завдання надлегкою справою. Проте, якщо не знати важливі нюанси, варені яйця у підсумку будуть далекі від ідеальних. Наприклад, жовток усередині може виявитися надто жорстким, а білок – чистою гумою.

Щоб таких проблем не було, а кулінарна майстерність була на висоті, варто скористатися порадами. Експерти розповіли, коли краще класти яйця в каструлю.

Дуже часто яйця кладуть у каструлю з холодною водою ще до включення вогню, і це є головною помилкою багатьох кулінарів. Господині радять класти яйця саме у киплячу воду.

При цьому робити це бажано максимально обережно, щоб не обпектися. Можна занурювати яйця в киплячу рідину на столовій ложці.

В підсумку жовток буде в міру м'яким та смачним, а білку теж не загрожує перетвориться на "гумову підошву".

Раніше ми публікували рецепт приготування смачної курки з соєвим соусом.

  • Вас також може зацікавити:

Важливо зробити правильний маринад та соус: рецепт приготування смачного салату "Цезар" з куркою

Рецепт картопляних млинців для ситного сніданку: як приготувати їх з ковбасою та сиром

Ідеальна приправа до курки та м'яса: рецепт приготування соусу з базиліком