RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

З Днем працівників ракетно-космічної галузі! Привітання у картинках і прозі

12 квітня щороку відзначається День космонавтики та День працівників ракетно-космічної галузі України. Цього дня 1961 року космічний корабель "Восток-1" разом з легендарним космонавтом Юрієм Гагаріним здійснив перший в історії людства орбітальний обліт довкола планети. У зв'язку з цим варто привітати всіх, хто має відношення до цієї важливої галузі.

"Апостроф" зібрав найкращі привітання з Днем працівників ракетно-космічної галузі у картинках і прозі.

Читайте також: Коли будемо святкувати Трійцю в 2024 році: нова дата

Привітання з Днем космонавтики 12 квітня

***

У Всесвітній день космонавтики хочу побажати чистого і ясного неба, космічних просторів щастя і натхнення. Нехай зірки вказують правильний шлях до успіху, нехай кожен день радує новими відкриттями, крутими злетами до хмар сокровенних мрій душі і серця.

***

Вітаю зі Всесвітнім днем космонавтики! Бажаю вам безліч зоряних шляхів і не одну щасливу зірочку на небі, яка буде вести вас до успіху на землі і в космічному просторі. Відчайдушного вам настрою, здоров'я неосяжного, неймовірних відкриттів і нових поглинаючих глибин Всесвіту.

***

У це воістину космічне свято хочеться, щоб скрізь був мир і злагода, тому бажаємо саме цього. Щоб кожен день приносив нові відкриття і пригоди, не дивлячись на проблеми і негаразди!

***

Вітаю зі Всесвітнім днем космонавтики. Бажаю високих і щасливих польотів в житті, цікавих і важливих відкриттів в діяльності, оптимістичного настрою і вірних налаштувань тільки на перемогу, чудесних ідей і постійного підкорення дедалі нових і нових просторів таємничого космосу.

***

Вітаю з Міжнародним днем космонавтики! Бажаю борознити нескінченні простори Зоряних Галактик і не пропустити свою зірочку щастя, спіймати її і ніколи не упускати! Відлітного настрою, здоров’я відмінного і безодні радості!

***

З Днем космонавтики! Нехай ваші бажання завжди відповідають вашим можливостям, виконуються точно і в термін, як космічний політ!

***

Нехай твій життєвий шлях буде таким же яскравим, унікальним і незбагненним як зірки. А щастя, радість і любов будуть недосяжно чудовими, як Всесвіт.

Раніше ми публікували місячний календар на 2024 рік.

  • Вас також може зацікавити:

Великий піст 2024: дата, головні правила та заборони

Вербна неділя 2024: дати свята у православних та католиків

В Україні з 1 вересня переходять на новий церковний календар: повний список