RU  UA

З’явилось пояснення резонансному повідомленню Генштабу ЗСУ про нові удари по Криму і РФ

4 червня в оновленому зведенні Генерального штабу ЗСУ вказали на повторне ураження поромної переправи в тимчасово окупованому Криму та нафтового термінала в РФ – пізніше дані про це видалили. Сили оборони прокоментували цей інцидент.

Про цю ситуацію більше розповів в етері Апостроф TV начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня та речник ВМС ЗСУ Дмитро Плетенчук.

Читайте також: Ціль - нафтовий термінал: Генштаб зробив заяву про удар по порту "Кавказ"

Сили оборони України прокоментували ситуацію з повідомленням від Генштабу ЗСУ, яке з’явилося на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ у Фейсбуці 4 червня 2024 року, а потім його прибрали – у повідомленні йшлося про повторне ураження поромної переправи в тимчасово окупованому Криму та нафтового термінала у Краснодарському краї Росії.

Дмитро Плетенчук прокоментував ситуацію стосовно резонансного повідомлення Генштабу ЗСУ про нові удари по Криму і РФ: "Кліпніть очима два рази, якщо це правда".

Він зауважив, що ця інформація була помилково поставлена: "Ну насправді ви ж бачите, що інформація, наскільки я розумію, була помилково поставлена. І, в принципі, я не коментую Генеральний штаб, але принаймні у мене такої інформації на сьогоднішній ранок (етер за 4 червня – "Апостроф") не було".


Як повідомляв "Апостроф", наприкінці травня 2024 року Сили оборони України завдали ударів та уразили поромну переправу в Керчі.

  • Вас також може зацікавити:

Росіяни ниють через нову тактику ЗСУ: такого раніше ще не було

Дрони знову влучили в ціль: кадри великої пожежі на нафтобазі в Краснодарському краї

Україна вибиває "очі" Кремля: як це допоможе нам у війні