RU  UA  EN

Субота, 29 червня
  • НБУ:USD 40.22
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.22
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 червня

27 червня

Всі новини

Журналістка звинуватила комбата в погрозах: що каже військовий

Журналістка Ганна Калюжна звинуватила командира одного з батальйонів 3 Окремої штурмової бригади Дмитра Кухарчука та його підлеглих у погрозах. Військові спростовують.

Про це вона написала в Facebook.

Читайте також: Касетні боєприпаси роблять боляче ворогам: ЗСУ показали вражаюче відео удару

"Мені погрожують вбивством, а моїх батьків погрожують зґвалтувати на моїх очах. Ця найжахливіша і найогидніша погроза сталася після "обіцянь", що я відповім "за мій злочин" від нині командира одного з батальйонів 3 ОШБр Дмитра Кухарчука, який входить до Вищої ради партії "Національний корпус", - зазначила журналістка.

Також вона додала, що Кухарчук оголосив її "ворогом на все життя, а з його давнього особистого номера телефону їй надійшло повідомлення в месенджері з питанням "ти ще не здохла"? Калюжна опублікувала скрині повідомлень із погрозами, а також листування з Кухарчуком.

"Всі ключові персони, які саме погрожували - ідентифіковані, і всі ці дані будуть передані правоохоронцям. Тому що це злочин. А не те, що злочином назвав пан Кухарчук", - написала вона.

Своєю чергою, Дмитро Кухарчук назвав пост Калюжної "тупою заказухою" і заявив, що не вважає опубліковане журналісткою листування погрозами.

"Тобто вчора вона була військовим аналітиком, якому видно, хто яку смугу тримає і кому треба резерви, а кому ні. Сьогодні Ан Жюлак вже в амплуа розпіареного хлопчика, замученого бандеро-фашистами просто у трусиках, і заявляє на нас у поліцію! Виявляється, їй загрожують убивством, зґвалтуванням і далі за текстом. Я впевнений, що ООН оцінить та включить кейс у щорічний репорт). Можливо, навіть корумповані росією міжнародні організації глибоко стурбуються", - написав Кухарчук.

Один із бійців бригади Олексій Бик зазначив, що на 3 ОШБр йде медійна атака, з метою дискредитації.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що російський воєнкор підставив базу "Вагнера" під удар ЗСУ.

  • Вас також може зацікавити:

Закликав до геноциду українців: пропагандист Мангушев помер після поранення в голову

Терміново несіть Оскар: окупанти зганьбилися із сюжетом про захоплення порожнього будинку, відео

В Новій Каховці підірвався на міні російський пропагандист: насаджував на Херсонщині "русский мір". Фото