RU  UA  EN

Пʼятниця, 13 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

13 вересня

12 вересня

Всі новини

Родич одного з президентів США похизувався військовим квитком ЗСУ

Член сім'ї одного з президентів США Конор Кеннеді, що воював в Україні у складі Сил оборони України, показав в соціальній мережі свій військовий квиток ЗСУ та розповів історію поранення свого знайомого у Бахмуті.

Відповідними фото він поділився 21 серпня в соціальній мережі Instagram.

Конор Кеннеді, який є сином племінника 35-го президента США Джона Кеннеді, захищав Україну у 2022 році - тоді долучився до Сил оборони як кулеметник. У дописі він зокрема показав свій військовий квиток та розповів історію, як його знайомого бойового медика Сил оборони України Майкла Руїза поранили - тому під час боїв у Бахмуті прострелили ногу.

У публікації Кеннеді пише:

"Інді (Майкл) був медиком нашої команди. Коли я вперше зустрів його, він прийшов до табору з двома речовими мішками, повними спорядження та медичного обладнання, яке він щойно особисто купив для всіх нас. У нього завжди було з десяток джгутів, і він змусив нас сісти і навчитися ними користуватися. І він подбав про те, щоб у нас був план евакуації, яким би складним він не був, куди б ми не поїхали".

Раніше "Апостроф" писав, що син племінника 35-й президента США Джона Кеннеді воював в Україні проти Росії. Конор Кеннеді був солдатом у складі "Інтернаціонального Легіону". Про це він зізнався на власній сторінці в Instagram.