RU  UA  EN

Понеділок, 16 вересня
  • НБУ:USD 40.90
  • НБУ:EUR 45.15
НБУ:USD  40.90
Суспільство

Новини

16 вересня

Всі новини

Володимир Кличко відкрив унікальний боксерський майданчик

Колишній чемпіон світу Володимир Кличко 6 вересня відкрив в Броварському вищому училищі фізичної культури боксерський майданчик під відкритим небом. Це — перший в Україні простір такого формату.

Про це повідомила пресслужба заснованого ним фонду Klitschko Foundation. Проєкт було втілено за підтримки німецького благодійного фонду Ein Herz für Kinder.

"Щоразу коли я звертаюся до закордонних благодійників допомагати Україні, підтримувати зусилля нашого Фонд, я говорю про українську молодь. Про її креативність, силу, шалену вмотивованість. І про те, як наша молодь хоче жити та розвиватися. В умовах, коли росія прагне знищити українців, знищити наше майбутнє. Тому наш Фонд і наші партнери інвестують в майбутнє України – у молодь", — сказав Кличко на відкритті.

Майданчик площею 280 кв.м. включає шість критих міні-рингів, тренажерну зону, зону кросфіту та мультифункціональне поле для баскетболу та футболу.

Він мав стати другим простором для розвитку молодих боксерів після Центру боксу, який планували відкрити у Маріуполі. Наприкінці 2021 року вже був готовий план будівництва, але почалось повномасштабне вторгнення РФ.