RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Стали відомі подробиці затримання патрульних-хабарників в Одесі

У поліції повідомили подробиці про затримання в Одесі співробітників патрульної служби, яких спіймали на хабарі.

Про це повідомляють на сторінці Патрульної поліції України в Facebook.

"Нещодавно відділ моніторингу Управління патрульної поліції в місті Одеса отримав інформацію: двоє інспекторів вимагали гроші в громадян. Патрульна поліція передала цей сигнал Управлінню внутрішньої безпеки. Ухвалили спільне рішення — взяти цей інцидент на відпрацювання та затримати винних у вимаганні неправомірної винагороди", - інформують у поліції.

"Вдень 13 червня до Управління внутрішньої безпеки звернувся водій BMW. Чоловік поскаржився: патрульні зупинили його на Балківській вулиці та відібрали реєстраційний талон на автомобіль. “Вони сказали: я маю заплатити гроші, якщо хочу повернути собі документ”, — розповів громадянин", - ділиться подробицями прес-служба.

"Обох патрульних оперативно затримали в момент отримання коштів. Це відбувалось на вулиці Гайдара, близько 20-ї години, в ході спільної операції співробітників Управління патрульної поліції Одеси та Управління внутрішньої безпеки. Інспектори намагались втекти на службовому Toyota Prius. Їх заблокували двома автомобілями Управління внутрішньої безпеки. Один із вимагачів кинувся тікати, проте його швидко наздогнали та затримали. Зараз затриманих передають слідчому відділку Прокуратури для подальшої роботи", - сообщают в полиции.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі опублікували фотографії та відео з місця затримання патрульних-хабарників в Одесі.