RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Захоплення в полон росіян на Донбасі: розвідка дізналася про відповідь бойовиків

Бойовики самопроголошеної ДНР відреагували на захоплення в полон росіян на Донбасі, ввівши обмеження на доступ до сайтів українських ЗМІ.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міноборони України.

"З огляду на поширення популярними російськими ЗМІ інформації провідних інформаційних агенцій України щодо захоплення в полон та загибелі російських військовослужбовців під час їхньої участі у бойових діях на тимчасово окупованих територіях сходу України, а також доказів знищення на території Сирії сучасного російського вертольоту Мі-35 (цей факт Міністерство оборони Росії намагалось подати як знищення застарілого вертольоту Мі-25 сирійської армії), під тиском російського окупаційного командування комерційні оператори послуг Інтернет тимчасово окупованих територій Донбасу вводять технічні обмеження на доступ користувачів до Інтернет-сайтів українських інформаційних агенцій", - розповіли в розвідці.

Зазначається, що 12 липня інтернет-провайдери, що надають послуги в Макіївці, Горлівці та прилеглих населених пунктах, під тиском російських пропагандистів обмежили доступ до таких українських інформаційних агенцій, як "Цензор" (censor.net.ua), "Сайт Донецка" (62.ua), "ОстроВ" (ostro. org) тощо.

Як повідомляв "Апостроф", українські військовослужбовці розповіли, як захопили в полон двох офіцерів Збройних сил РФ в районі села Троїцьке Луганської області.