RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

Загибель полковника Путіна на Донбасі: розвідка дізналася нові подробиці

У Головному управлінні розвідки Міноборони України розповіли, що бойовики відмовилися збирати гроші на поховання загиблого в районі Харцизька Донецької області російського полковника Олександра Бушуєва, який був похований у місті Благовєщенську Амурської області РФ.

Про це повідомляється на сторінці ГУР МО в Facebook.

"15 липня ц. р. військовослужбовці 7 окремої мотострілкової бригади (Дебальцеве) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ відмовилися в черговий раз збирати кошти на лікування тяжко поранених товаришів по службі, тому що вважають, що належне лікування поранених – прямий обов'язок командування. За відмову більшості особового складу бригади зібрати кошти на поховання колишнього командира, полковника ЗС РФ Олександра Бушуєв (знищений 3 липня ц.р. під Харцизькому, похований 7 липня ц. р. без військових почестей на кладовищі р. Благовєщенськ, Амурської обл.), командування 2 АК на 2 місяці залишило "жадібних карбонаріїв" без грошових надбавок за участь у бойових зіткненнях", - зазначили в розвідці.

Як повідомляв "Апостроф", волонтер журналіст і волонтер Родіон Шовкошитний розповів про те, що командир бойовиків, російський полковник Олександр Бушуєв з позивним "Зоря" був убитий своїми ж бойовиками через його садизм і великі втрати у дорученому йому батальйоні.