RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

​Теракт в пітерському метро: Невзоров оцінив ймовірність донбаського сліду

Відомий російський журналіст Олександр Невзоров вважає версію про випадковість вибуху в метро Санкт-Петербурга цілком можливою.

В ефірі радіостанції "Ехо Москви" Невзоров нагадав, що російські найманці везуть з Донбасу в РФ зброю і вибухівку, тому виключати випадкову детонацію не можна.

"У нас же є ті самі найманці з Донбасу, які багато повернулися в Петербург і повернулися, природно, обтяжені вантажем того, що на Донбасі тепер багато і дешево, а скрізь коштує грошей. Тобто, зброя і тротил", - каже журналіст, відзначаючи, що багато схронів зі зброєю вже були виявлені.

Невзоров підкреслив, що під час перевезення вибухівка цілком може вибухнути самовільно.

"При тому, що публіка, яка їх возить, вона теж відрізняється специфічністю. Ось навіть Ходаковський у них там чесно визнає, що воює 30% злочинців – не відсиділи, а злочинців, випущених із в'язниць "послужити" великій донецькій імперії, так? 40% рецидивістів та інші найманці, тому що, забудьте ви слово "добровольці". Доброволець – це дешевий найманець. У будь-якому випадку, коли людина приїжджає за когось воювати, його треба годувати, його треба одягнути, його треба забезпечити медичною допомогою, все це має свій еквівалент. Не буває ніяких добровольців. І цілком можливо, що, судячи з дивною стилістики цього теракту, як раз рвонуло те, що перевозиться", - пояснює журналіст.

Примітно, що раніше Невзоров попереджав росіян про загрозу з боку найманців Донбасу.