RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Стрілянина охоронця Яроша в Кам'янському: поліція зробила заяву

У поліції Дніпропетровської області зробили заяву щодо конфлікту зі стріляниною в місті Кам'янське за участю охорони нардепа Дмитра Яроша.

Спікер Ганна Старчевська в коментарі 112.ua повідомила, причиною конфлікту стало мовне питання – пасажири зробили таксисту зауваження через те, що він розмовляє російською.

Також спікер повідомила, що поліція затримала нападника чоловіка (його ім'я не називається. - Апостроф). З місця події вилучили пістолет "Макарова", три гільзи від куль 9 мм і палицю, якою били водія таксі.

Старчевська заявила, що не має інформації про те, що у нападника було вилучено посвідчення охоронця Дмитра Яроша. За її відомостями, у чоловіка вилучили паспорт і військовий квиток. "Він учасник бойових дій. Але про його приналежність до якої-небудь охоронній структурі нам не відомо. Також, немає інформації, що він брав участь у бойових діях в АТО", - заявила спікер.

Представник поліції також повідомила відомості про потерпілого. Він знаходиться в лікарні і вже впізнав того, хто стріляв. За словами Старчевскої, це не той водій, який віз нападників, а той, який прийшов на допомогу і намагався їх затримати.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження ч. 4 статті (Хуліганство). Санкція передбачає до 7 років позбавлення волі.

Зазначимо, що на офіційному сайті Нацполиції немає відомостей про цю подію.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про двох затриманих учасників конфлікту. За словами лідера Кам'янської міської організації "Правий Сектор" Аскольда Можейко, один із затриманих, Роман Малісевич, входить у партію "Державницька ініциатива Яроша" (ДІЯ) і є охоронцем Дмитра Яроша.

Раніше помічник Дмитра Яроша повідомив деталі конфлікту за участю охорони нардепа.