RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Глава Нацгвардії України пожартував про свою поїздку в Росію

Глава Національної гвардії України генерал-лейтенант Юрій Аллеров розповів, що стосовно нього в РФ порушено вже дві кримінальні справи.

Про це він повідомив в інтерв'ю "Апострофу".

За словами Аллерова, першу кримінальну справу Слідчий комітет РФ відкрив проти нього в травні-червні 2014 року. Другу, коли він став командувачем Національною гвардією.

"Вони ж порушують кримінальні справи проти українських чиновників. Ви тільки вдумайтеся, який цинізм: я на своїй землі, в своїй країні захищаю інтереси держави, свого народу - і проти мене хтось в зв'язку з цим вважає за можливе порушити кримінальну справу в Росії!" - зазначив глава Нацгвардії.

Він додав, що на сьогоднішній день для співробітників силових відомств в Україні відкриття проти них кримінальних справ у РФ є своєрідною винагородою.

"Значить, ти все робиш правильно. Так що ми спокійно це сприймаємо. Мене коли питають: "А поїдете в Росію?", Я жартую у відповідь: "Можу, але тільки років на 15 за раз", - сказав Аллеров.

Повну версію інтерв'ю з главою Нацгвардії читайте в матеріалі "Апострофа": "Анексію Криму готували 10 років, на Донбасі було по-іншому - глава Нацгвардії Юрій Аллеров".