RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Інвестував в паркан: мережу підірвав пост про дивні вкладеннях українських заробітчан

Багато українських заробітчан вкладають гроші, зароблені за кордоном, в абсолютно абсурдні речі.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив громадський діяч і підприємець, засновник агентства "Наш Формат" Владислав Кириченко.

Так, він порівняв українських і польських заробітчан.

"Поляки, важко попрацювавши на більш здібні народи, поверталися і вкладали гроші в різний бізнес - від лиття пластмас до ягідників, на яких зараз горбляться українці. Українці ж зароблене за кордоном витрачають на розкішні паркани, квартири в Івано-Франківську, найбільш розвинені - відкривають черговий магазин секонд-хенду або будматеріалів в рідному райцентрі...", - зазначив Кириченко.

Він додав, що на написання поста його "надихнув" якийсь Захар, який "півроку роботи на поляка конвертував в 100 м паркану".

"Захар міг би на ці гроші найняти репетитора з англійської та математики, щоб дитина вступила в німецький університет - на шару, як мій вступив в Гаазі. Вивчити малого в польському коледжі - все ж краще, ніж в Рівненському водоуніверситеті. Посадити ягідник, купити десять породистих корів і делаваловську доїлку до них, поставити сироварню, посадити два гектара саду, побудувати бунгало для туристів на літо. Дудки. Забір. З трьох видів каменю", - підсумував підприємець.

Варто відзначити, що його пост викликав активне обговорення в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше економіст розповів про наслідки для заробітчан безвізу з ЄС.