RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Потужний засіб управління мізками: відомий росіянин розповів про механізм кремлівської пропаганди

Відомий російський музикант, співак, композитор Олексій Лебединський ("Професор Лебединський") пояснив, як діє російська пропаганда.

Про це він повідомив в інтерв'ю "Апострофу".

За його словами, пропагандистська машина в РФ користується тим, що більшість росіян не знає, що таке культура всередині людини, що не можна обманювати, через це тільки гірше.

"Всі ниці інстинкти пробудити набагато легше в людині, якщо є така задача... На цьому засноване все те, яким чином роблять з людей баранів. Дали горілки, сказали: "Ви великі", вони сидять і радіють. Не важливо, що у них там погано, вони кажуть: так, все погано, цей злодій, ось прокурорський будинок, він злодюга", - сказав Лебединський.

Він вважає, що якщо в РФ настане справжній хаос, то такі громадяни підуть грабувати тих, хто багатший, проте не будуть боротися проти режиму.

"Але якщо їм кинути клич про те, що в цьому винен хтось третій, тобто, якась інша країна, хто поруч, вони ж швидше повірять у це і об'єднаються... Тому телевізор – страшний засіб управління мізками", - підсумував музикант.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": "Режим Путіна може знищити одна маленька організація - Професор Лебединський".