RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Під Чернігівською ОДА профспілки влаштували протест проти призначення чиновника через кримінал: опубліковані фото

У середу, 13 вересня, "Профспілковий наступ" під Чернігівською обласною державною адміністрацією (ОДА) блокував призначення чиновника через кримінальні справи і вимагав звільнити його з адміністрації.

Про це заявив керівник Незалежних профспілок України Сергій Павленко, коментуючи сьогоднішню акцію профспілок в Чернігові, повідомляє прес-служба організації.

За його словами, близько сотні представників профспілкових організацій пікетували сьогодні Чернігівську ОДА з вимогою звільнити керівника департаменту агропромислового розвитку Юрія Павлишена.

"Він відомий усім через кримінальні справи в Ветеринарній службі, зараз очолює департамент агропромислового розвитку в адміністрації. Незрозуміло, як виконується закон "Про очищення влади"? Чому ця людина сьогодні займає високу посаду? Його соратник вже отримав за свої справи в Ветслужбі 6 років, а Павлишен - тільки хорошу посаду в ОДА. Тому ми вимагаємо його відставки його з посади", - підкреслив Павленко.

Він додав, що профспілки вимагають від голови обласної адміністрації не допустити Павлишина до конкурсу на посаду керівника Головного управління Державної служби з питань безпеки харчових продуктів і захисту прав споживачів області.

"Ми переконані, що він повинен претендувати тільки на місце за гратами. Тому вимагаємо від голови ОДА не допустити того, щоб ця людина працювала в адміністрації або очолювала інші важливі для області структури", - сказав Павелко.

Відзначається, що вимоги про звільнення чиновника і недопущення його до конкурсу сьогодні були передані голові Чернігівської ОДА.

Фото: прес-служба

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СуспільствоПодії Тема: Происшествия
Теги: