RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Не життя, а казка: в мережі підняли на сміх пост пропагандиста ДНР про кортежі "мера" Горлівки і життя "в республіці"

У мережі активно обговорюють пост так званого голови громадського Комітету агітації і пропаганди "ДНР" Костянтина Долгова про "соціальні ліфти" на окупованих територіях і кортежі "мера" Горлівки.

Відповідний пост на своїй сторінці в Facebook розмістив Денис Казанський.

Так, Долгов заявив, що "мер" Горлівки до початку окупації регіону працював простим водієм у одного з українських олігархів.

"Сьогодні ж тільки вартість автомобілів в кортежі мера Горлівки становить: позашляховик Мерседес - 5 000 000 рублів, позашляховик Тойота Прадо - 2 500 000 рублів, Седан Фольксваген Пассат СС - 1 500 000 рублів. Разом - 9 000 000 рублів", - заявив пропагандист .

За його словами, все це куплено на зарплату мера, а з цього випливає, що зарплати в так званій "ДНР" на найвищому рівні.

У свою чергу, Казанський зазначає, що, якщо судити виключно за цією ознакою, то можна вважати, що рівень життя в ОРДЛО навіть вище, ніж у Донецькій області.

"Загалом, все було не дарма. У результаті 3,5 років війни до влади замість феодалів прийшла чернь, яка тепер сама стала феодалами. І як завжди бувало в історії людства, ці нові псевдофеодали експлуатують свої наділи ще більш люто і жорстоко", - підкреслив він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше журналіст розповів про ситуацію з продуктами на окупованому Донбасі.