RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

У Дніпрі невідомий відкрив вогонь по людях з гвинтівки, є поранені

В ніч на 20 листопада в Дніпрі на Донецькому шосе невідомий відкрив вогонь по групі людей з гвинтівки, в результаті чого були поранені чотири людини.

Про це повідомляє "Информатор" з посиланням на прес-службу поліції Дніпра.

Інцидент стався близько півночі біля супермаркету "АТБ".

Як кажуть самі постраждалі, вони знаходилися на стоянці біля автомобіля ВАЗ і пили каву. З боку Донецького шосе під'їхав автомобіль BMW з європейськими номерними знаками і зупинився метрів за двадцять від них. З автомобіля вийшов невідомий в балаклаві і відкрив вогонь з помпової рушниці.

2Прибыв на місце події, співробітники патрульної поліції виявили авто ВАЗ-2109 з характерними вхідними отворами в районі правого заднього крила. Також були виявлені вихідні отвори в районі заднього лівого крила і задньої лівої блокфари. В результаті стрілянини четверо людей отримали вогнепальні поранення різного ступеня тяжкості", - сказав в. о. начальника відділу зв'язків з громадськістю патрульної поліції Дніпра Павло Кишень.

На місці інциденту правоохоронці виявили шість гільз 12-го калібру. Автомобіль BMW зник, залишивши по Донецькому шосе у бік вулиці Передова.

На даний момент ведуться слідчі дії.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно в Одеській області місцевий житель вистрілив в голову свого знайомого з пістолета.