RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Екс-комбата Донбасу і затриманого зі скандалом добровольця ОУН відправили в СІЗО

У понеділок, 27 листопада, Жовтневий суд Маріуполя прийняв рішення заарештувати на два місяці колишнього командира добровольчого батальйону "Донбас", учасника акції протесту під Верховною Радою Анатолія Віногродського (позивний "Гал").

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє "Рух звільнення".

"Суддя Жовтневого суду Маріуполя Олексій Томілін, попередньо закривши судове засідання від громадськості, відправив в СІЗО на 2 місяці нашого активіста, другого командира "Донбасу" Анатолія Віногродського (позивний "Гал"), якого в неділю схопили в Києві і вивезли в Маріуполь", - йдеться в повідомленні.

Крім того, судом було обрано запобіжний захід екс-бійцю батальйону ОУН Леоніду Литвиненку (позивний "Бек") у вигляді утримання під вартою на 60 діб.

Як повідомляв "Апостроф", 26 листопада стало відомо, що в місті Новоград-Волинський Житомирської області кілька озброєних людей в повній амуніції викрали добровольця батальйону ОУН Леоніда Литвиненка (позивний "Бек").

У цей же день в Києві на Оболонському проспекті затримали одного з колишніх командирів батальйону "Донбас" Анатолія Віногродського.