З'явилося фото водія злощасного автобуса, який влаштував смертельну ДТП в Москві

В інтернеті оприлюднили фотографію водія автобуса, який у понеділок, 25 грудня, влаштував смертельну ДТП в Москві (Російська Федерація), в'їхавши в підземний пішохідний перехід.

Відповідний знімок опублікував Telegram-канал Mash.

Відзначається, що за кермом автобуса на момент аварії був Віктор Тихонов. Він сам отримав серйозні травми внаслідок ДТП.

На місці події медики надали йому першу допомогу, після чого слідчі провели перший допит.

"Я під'їхав на зупинку "Слов'янський бульвар" - це кінцева зупинка. У мене в салоні було 3 людини, і я на посадку повинен був чекати ще 15 хвилин. Ззаду під'їхав інший автобус, я хотів посунутися, щоб поступитися йому місцем. Коли я знявся з ручника, автобус поїхав. Я робив все, щоб зупинити, але він не зупинився. В автобусі коробка автомат, тому нічого не зміг зробити більше", - розповів чоловік.

Як повідомляв "Апостроф", раніше на автодорозі Слов'янськ-Краматорськ після зіткнення з легковим автомобілем перекинувся автобус з 25 пасажирами, три людини постраждали.

Раніше 7 жовтня близько міста Анталья в Туреччині перекинувся автобус з іноземними туристами, в результаті чого загинули три громадянина Німеччини.