RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

З'явилися яскраві фото та відео водохресних купань українських десантників в зоні АТО

Військові 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, які несуть службу в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі, взяли участь у святкуванні Хрещення Господнього.

Про це йдеться на сторінці бригади в Facebook.

Так, військовослужбовці відвідали святкове богослужіння в місцевому храмі, а на одному з водоймищ відбулося таїнство освячення води, яке здійснили настоятель храму Великомученика цілителя Пантелеймона протоієрей Микола і митрополит Никодим Української Православної Церкви Київської метрополії.

Відзначається, що отець Микола привітав усіх присутніх зі святом та побажав, щоб традиційне занурення в воду стало зціленням душі і тіла. Отримавши благословення, всі бажаючі поринули в крижану воду.

"Для мене купання на Водохреща вперше, але після сьогоднішнього це стане моєю доброю традицією. А як на мене, це ще й хороший спосіб перевірити силу волі і просто почати день з позитивного заряду енергії", - розповів один з бійців.

Як повідомляв "Апостроф", раніше з'явився відеозапис з повітря того, як в Києві пройшли купання з нагоди церковного свята Хрещення.

Дивіться також на "Апострофі" ексклюзивні фото з повітря водохресних купань в Києві.