RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Полювання на близького пособника Захарченка: в мережі розповіли про інші "замахи"

Менше місяця тому на так званого "міністра борони ДНР" Володимира Кононова готувався ще один "замах".

Про це у своїй колонці на dailystorm.ru пише російський пропагандист Семен Пегов.

"Я був в гостях у Володимира Кононова менше місяця тому. Його служба безпеки якраз звітувала про виконану роботу. Тоді ця інформація не могла бути опублікована за оперативними міркуваннями, але у нас досить довірчі відносини, і я був присутній при доповіді особистих охоронців міністра", - зазначив він.

За словами пропагандиста, під час тієї зустрічі вони розглядали фото снайперського лігва, нібито виявленого в покинутій будівлі, що розташована приблизно в тисячі метрів від міністерства.

"Судячи з розташування укриття, кілер-снайпер якраз відстежував вікна кабінету Володимира Кононова. Відстань дозволяє зробити висновок, що диверсант був озброєний аж ніяк не поширеною на фронті СВД, а куди більш просунутою снайперською гвинтівкою (робоча дистанція для СВД - 600 метрів плюс мінус 100 метрів)", - уточнив він.

Пегов додав, що тоді "міністра оборони" від замаху врятували два фактори - звичка щільно закривати штори і особиста служба безпеки, яка регулярно прочісує навколишні будівлі якраз на предмет подібного роду снайперських точок.

"Треба терміново встановити спеціальні грати на вікнах, - поділився своїми побоюваннями з "заступником" Сергієм Великородним "міністр" (він теж був присутній при доповіді) і, повернувшись до мене, розшифрував задумку, - при такому полюванні, організованому на мене "укропами", вони можуть по будівлі і з гранатомета вистрілити!" - пригадав пропагандист.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в соцмережі висміяли реакцію близького соратника ватажка "ДНР" на замах.