RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Син заступника міністра освіти замішаний в розбійному нападі в Києві: в поліції розкрили подробиці

Син заступника міністра освіти і науки України Володимира Ковтунця брав участь у розбійному нападі на кур'єра інтернет-магазину, який торгує технікою.

Про це повідомляє INSIDER.

Відомо, що злочинців було троє, серед яких був і син Володимира Ковтунця, Михайло. Напередодні він взяв пістолет у знайомого, а 22 лютого трійця оформила доставку мобільного телефону Iphone 8+. Коли кур'єр приїхав за вказаною адресою, то злочинці почали погрожувати йому пістолетом і бити. Але працівнику служби доставки вдалося вирватися, прихопивши з собою і привезений товар.

"Після цього потерпілий написав заяву в поліцію. Під час впізнання кур'єр дізнався в Ковтунця того, хто погрожував йому пістолетом", - пише видання.

Крім того, в прес-службі столичної поліції Інтерфакс-Україна розповіли, що розбійний напад стався місяць тому.

"Факт розбійного нападу на кур'єра одного з інтернет-магазинів техніки мав місце місяць тому. У цій справі є двоє підозрюваних", - повідомили в прес-службі ГУ Нацполіціі Києва.

Спочатку поліцейські збиралися пред'явити підозру всім трьом учасникам НП, але прокуратура не погодила підозру синові Ковтунця. У всякому разі, на даний момент він не проходить у справі як підозрюваний.

Як повідомляв "Апостроф", раніше поліцейські оголосили підозру синові народного депутата України від Радикальної партії Ігоря Попова Богдану за розбійний напад на магазин.