RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Це не фінал: у владі України зробили гучну заяву у справі Рубана

Затримання на пункті пропуску "Майорськ" керівника українського центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана є частиною великої операції українських спецслужб і ймовірно далі послідують нові затримання.

Таку думку в бліц-інтерв'ю "Апострофу" озвучив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука.

"Це, я сподіваюсь, не остаточний, але проміжний фінал дуже вдало проведеної спецоперації, яку реалізовувала Служба безпеки разом з іншими спецпідрозділами (військова контррозвідка і Головне управління розвідки). І от ми бачимо проміжний фінал. Бо я сподіваюсь, що за цією людиною має стояти організація. І я сподіваюсь, що затримання чекають ще на певних осіб", - говорить Тука.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримання Рубана і новий план Путіна по Україні

Чиновник не став називати імена людей, які також можуть бути затримані, пославшись на те що, для цього ще не настав час. При цьому зазначив, що затримання Рубана не є випадковим і готувалося довгий час.

"9 місяців. І це не випадковість. Спочатку здавалось - "ой, їхав собі, їхав і раптом зазирнули, а там: "Мама дорогая!". А це реально була спецоперація", - розповів заступник міністра.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа" - Готувалися дев'ять місяців: Тука розкрив кілька гучних деталей справи Рубана.