RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

На Волині вчителька кинулася з моста через учнів: опубліковано відео

У Рівненській області 40-річна вчителька початкових класів намагалася накласти на себе руки, кинувшись з моста в річку.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Інцидент стався в селі Степань. Коли жінка кинулася з 15-метрового моста в річку Горинь, неподалік проходили люди. Серед очевидців виявився і місцевий лікар, який врятував потопельницю.

"Я зайшов у воду, палка у мене вже була, я діставав до неї, подав палицю - вона все-таки хотіла жити", - розповів головний гінеколог Степанської лікарні Олексій Білик.

До порятунку жінки підключився і сержант пожежно-рятувальної частини, який також виявився поруч з місцем події. Швидка допомога забрала жінку в лікарню з переохолодженням.

"Була у важкому стані психо-емоційному, стан ступору. Вона не була контактною, вона не давала відповідей. Фактично, вона ніяку реакцію не хотіла виявляти", - повідомила головний лікар Степанської лікарні Алла Скачко.

Батьки вчительки точно не знають причину, яка штовхнула їх доньку на відчайдушний вчинок. Кажуть, вчителька скаржилася на те, що їй важко порозумітися з дітьми.

"Вона так переживала за них. Каже, щоб навчить - ой, каже, мама, зараз батьки будуть говорити: гроші отримують, а нічого не роблять", - розповіла її мати.

Односельці вчительки кажуть про неї тільки добрі слова. За їхніми твердженнями, жінка розлучена і своїх дітей не має, а школярі для неї як рідні.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві чоловік покінчив життя самогубством, стрибнувши з Північного моста.