RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У мережі показали свіжі фото варварства окупантів в Криму

У мережі з'явилися нові фото варварської "реконструкції" Ханського палацу в Бахчисараї.

Знімки були опубліковані на сторінці в Twitter RoksolanaToday&Крим.

Відзначається, що проросійські ЗМІ опублікували "спростування" даних про варварське знищення історичної пам'ятки в Криму, посилаючись на кримського татарина, колишнього депутата Верховної Ради, а нині депутата Держдуми РФ Руслана Бальбека.

Політик стверджує, що роботи нібито проводяться з дотриманням всіх норм з використанням іспанської черепиці-"татарки".

"Людину врятували, коли вона тонула, а вона обурюється, чому це її за волосся хапають. Не можна посмажити яєчню, не розбивши яйця", - заявив Бальбек.

"А правда, як каже один ага з Бахчисарая, що історичну черепицю міняють на промислову з автоклава?" Брехня! Не слухайте агу! Он Русланчик вам набреше, - прокоментували його слова в мережі. - Руслан Ісмаїл Оглу Бальбек (киримли) схвалює варварське знищення унікальної, єдиної в світі, пам'ятки палацової кримськотатарської архітектури та символу народу. Руслан, а куди ти будеш бігти, дорогий? У киримли є тільки Крим. Тут і ляжеш".

Як повідомляв "Апостроф", раніше колишня директор Бахчисарайського історико-культурного заповідника Ельміра Аблялімова розповіла, що через "реконструкцію" Ханському палацу загрожує обвалення.