RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

В поліції назвали причину жахливої аварії під Києвом, де загинула дитина

Водій рейсового автобуса, який задавив 10-річну дівчинку на пішохідному переході в Борисполі, не відреагував на зупинку автомобіля праворуч від нього, який пропускав дітей.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіціі в Київській області.

"Виявилося, що водій автомобіля в правій смузі руху зупинився, щоб пропустити дітей. Водій же автобуса, не реагуючи на зупинку транспортного засобу справа, продовжив рух, в результаті чого сталася трагедія", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України. Водія автобуса поліцейські затримали на місці. Зараз чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Найближчим часом щодо нього буде обрано запобіжний захід.

За результатами медичного огляду на момент аварії водій був тверезий.

Чоловікові загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, що в результаті наїзду автобуса на двох дівчаток, які рухалися по пішохідному переходу на роликах, одна з них загинула, інша госпіталізована з травмами різного ступеня тяжкості.

Як повідомляв "Апостроф", в Березанському районі Миколаївської області мікроавтобус перекинувся і зіткнувся з деревом, внаслідок чого загинуло п'ятеро осіб.