RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Загибель відомого українського режисера: з'явилися несподівані подробиці про похорон

Інформація про похорон українського режисера Леоніда Кантера, який наклав на себе руки 5 червня, різниться: за деякими даними, його тіло кремували, а символічне прощання пройде на кінофестивалі на хуторі Обирок, за іншими - похорони пройдуть на Байковому кладовищі в Києві.

Про це повідомляє Укрінформ.

За інформацією джерела з творчої команди режисера, яка знімала разом з ним його останній фільм "Міф" про Василя Сліпака, тіло Кантера вже кремували, а його прах розвіють родичі. Символічне прощання друзів з режисером пройде на кінофестивалі в Обирку, який буде проходити з 29 червня по 1 липня, як і просив у своїй передсмертній записці Кантер.

У той же час, в ЗМІ з'явилася інформація про те, що 6 червня в Києві відбулося прощання з режисером, провести його в останню путь прийшли десятки друзів, рідні та близькі люди, і поховають Кантера на Байковому кладовищі.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" повідомляв, що режисер Леонід Кантер застрелився у великій залізній бочці об'ємом 3 кубометра в своєму дворі, щоб не залишати свою кров на землі.