RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Процвітання не буде: з'явився свіжий прогноз по долі ЛНР-ДНР

Якщо окуповані території Донбасу не будуть реінтегровані до складу України, то очікувати там процвітання найближчим часом не доводиться.

Про це "Апострофу" розповів нардеп і координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук.

Він вважає, що згідно із нинішніми тенденціями, в майбутньому території підконтрольні так званим "ДНР-ЛНР" чекає животіння і очікування подачок з боку Москви. Також можливе існування якихось корупційних схем, як в Придністров'ї.

"Крім того, вже сьогодні утримання цієї території обходиться Росії у відчутну копійку, але, знову ж таки, потрібно дивитися на ціни на енергоносії. Якщо те, що РФ витрачала на Донбас у 2014-2015 роках, не було для неї особливо відчутно, то санкції і падіння цін на нафту зіграли свою роль. Однак зараз ми знову бачимо зростання цін на енергоносії, і потрібно розуміти, що протягом місяця Росія буде отримувати нові фінансові надходження. Як не дивно, потрібно пов'язувати одне з іншим", - відзначає експерт.

Детальніше про фінансування бойовиків Донбасу з боку Росії і перспективи їх керівництва читайте в матеріалі "Апострофа": ДНР-ЛНР стали занадто дорогими: в Кремлі готують різкі рішення.