RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Мережі розгнівало спалення владою під Ужгородом великої партії сигарет: опубліковано відео

Під Ужгородом спалили 16,5 тисячі конфіскованих пачок сигарет, що розлютило користувачів соцмереж.

Відео з місця подій було опубліковано на одному з каналів в YouTube.

Відзначається, що більше десятка зловмисників намагалися провести сигарет на понад 300 тисяч гривень через кордон. Арештоване майно з січня зберігалося на складах ДФС, після чого було спалено під наглядом спеціальної комісії.

Варто зауважити, що таке рішення чиновників розлютило соцмережі. Так, на думку багатьох, було б краще відправити сигарети для військових на Донбасі.

"Де дивляться екологи на це забруднення повітря, краще ті тютюнові вироби ви передали в ООС або жебракам бездомним. Ви дивіться на Росію як вони українські сири спалюють, і повторюєте за ними", "Відправили б пацанам на передовій... їм куриво потрібно!", "За документами на 300 тис грн знищено, а реально ніхто ті пачки не рахує. Спалено на 50 тис, 250 тис грн - в реалізацію", "А чим ми кращі ватників? У нас на Донбасі нема кому курити? Або вже забули, як по копійці збирали на блок сигарет нашим воякам?!", "Це плювок кожному волонтеру або тому, хто збирав солдатів на фронт. Дивовижний долбо**бизм національного масштабу", - написали в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", в червні в Закарпатській області затримали контрабандиста, який чинив опір і погрожував прикордонникам.