RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

Всі новини

Через позицію: в Черкасах депутата побили і відібрали авто

У ніч на 29 серпня п'ятеро людей проникли до будинку депутата Черкаської міської ради Павла Карася (фракція ВО "Черкащани"), завдали йому тілесних ушкоджень та відібрали автівки.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

"Вночі на депутата Черкаської міської ради, директора КП "Черкаситеплокомуненерго" Павла Карася стався збройний напад через його принципову позицію як у міській раді, так на своїй посаді щодо висвітлення інформації про розкрадання бюджетних коштів і тіньових схем, які останні роки панували на стратегічному підприємстві", - розповів Бондаренко.

За словами мера Черкас, п'ятеро молодиків у масках вдерлися до помешкання Карася, побили його, відібрали транспортні засоби і застерегли від "правильної" позиції".

Як повідомили в секторі комунікації поліції Черкаської області, по області введено оперативний план "Перехват" та відкрито ряд кримінальних проваджень за ознаками частини 4 статті 187 (розбій), за частиною 3 статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) та частиною 1 статті 262 (викрадення, привласнення, вимагання вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин чи радіоактивних матеріалів або заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживанням службовим становищем) ККУ.

Як повідомляв "Апостроф", у Полтавській області в ніч на 22 липня невідомі обікрали на дорозі позафракційного депутата Наталію Веселову.