RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Поліція затримала скандального водія голови Львівської ОДА: опубліковано фото

Увечері 5 вересня на трасі Київ-Чоп біля села Солонка Львівської області поліцейські затримали водія голови Львівської ОДА Олега Синютки.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав Ігор Зінкевич.

Водій Любомир Тарасович їхав на своєму власному авто. Після затримання він відмовився від проходження тесту на вміст алкоголю в крові.

"99.9% його відмажуть, бо відмову легше спростувати у суді, ніж засвідчений факт наявності алкоголю... усі ці "шістки" давно вивчили алгоритм дій у таких ситуаціях.... Тут не розслідування потрібно проводити, а чітко - приїхав представник ОДА на місце - керівник автопідприємства - пересвідчився, що бухий і нах з вовчим білетом", - зазначив один з коментаторів.

Факт затримання водія Синютки підтвердила в своєму Facebook керівниця департаменту внутрішньої політики ЛОДА Ольга Березюк.

Нагадаємо, що в 2017 році водій голови Львівської ОДА вже потрапляв в скандал через порушення правил дорожнього руху. У жовтні він припаркував службове авто на місці для людей з інвалідністю.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві в ніч на 25 серпня поліція зупинила автомобіль, в якому за кермом в нетверезому стані перебував екс-посол України в США Олександр Моцик.